De verschillende mogelijkheden voor een Nanny

Hieronder geven we u de verschillende mogelijkheden. ToverNanny heeft Nanny’s voor thuis, op locatie, tijdens de vakantie of zelfs mee op vakantie.

Een Nanny voor thuis

Een Nanny voor thuis biedt uw gezin heel veel gemak. Ze komt op de afgesproken tijd bij u aan en begint vervolgens met veel liefde aan de verzorging van uw kinderen. Zo kunt u rustig gaan werken en de kinderen en uw huis met een gerust gevoel aan de Nanny overlaten.

Onze betoverende Nanny zorgt ervoor dat uw gezin ontlast wordt terwijl de kinderen vermaakt en verzorgd worden. Uw Nanny zal een vriendin, coach, raadgever, klankbord en de duizendpoot in uw gezin zijn waar u altijd op kan rekenen!

Een goede match is daarom belangrijk! ToverNanny breng gezin en Nanny met elkaar in contact. Er vindt een kennismaking plaats tussen de Nanny en uw gezin en naderhand heeft de ToverNanny contact met zowel de Nanny als het gezin. Wanneer beide partijen enthousiast zijn wordt het contract opgesteld en kan de Nanny aan de slag!

Samen met de Nanny bespreekt u van te voren wat de ‘huisregels’ zijn en welke huishoudelijke taken de Nanny op zich neemt.
Wanneer de vaste Nanny ziek is of op vakantie gaat doet ToverNanny er alles aan om vervanging te regelen als u dit wenst.

Wilt u graag een Nanny voor thuis? Neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van u aanvraag zullen we een voorstel op maat maken.

Een Nanny tijdens vakantie

Moet u gaan werken maar hebben de kinderen vakantie? Of wilt u tijdens uw vakantie een Nanny meenemen? Een Nanny kan de vakantie nog leuker en makkelijker maken!

Een Nanny tijdens (school)vakanties

Moet u gaan werken maar hebben de kinderen vakantie? Tijdens de paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie is het mogelijk om een Nanny voor een korte periode in te schakelen voor de zorg van uw kinderen. Ze zullen de vakantie van hun leven hebben.
De Nanny neemt voor u de verzorgende taken van de kinderen uit handen maar kan ook uitstapjes organiseren, kleine huishoudelijke taken uitvoeren en eventueel koken op verzoek. Samen met de Nanny bespreekt u van te voren wat de ‘huisregels’ zijn en welke huishoudelijke taken de Nanny op zich neemt.

Onze Nanny’s zijn allemaal pedagogisch geschoold, dit betekent dat ze precies weten wat kinderen per leeftijdsgroep nodig hebben om ze te stimuleren. Ze kunnen dus perfect activiteiten aanbieden en begeleiden die bij de leeftijd van uw kind passen.

Wilt u graag een Nanny in de vakantie periode? Neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen we een voorstel op maat maken.

Een Nanny mee op vakantie

Een vakantie Nanny kan uw vakantie met kinderen nog leuker maken! Doordat de Nanny veel taken uit handen neemt kunt u lekker ontspannen en leuke dingen gaan doen. De Nanny past niet alleen op de kinderen maar kan ook andere taken op zich nemen. Denk hierbij aan het bereiden van het ontbijt of boodschappen doen. Als u graag met uw partner een avond uit eten wilt gaan blijft de vakantie Nanny samen met de kinderen in het hotel of vakantiehuis. U spreekt van tevoren met de vakantie Nanny af welke taken zij tijdens de vakantie zal verrichten zodat jullie beiden weten waar jullie aan toe zijn.

Voorwaarden vakantie Nanny
Er zijn voorwaarden verbonden aan het meenemen van een vakantie Nanny. Ten eerste moet de Nanny tijdens de vakantie een eigen slaapkamer hebben zodat ze genoeg privacy heeft. Daarnaast betaalt u de reis van en naar de vakantiebestemming, het onderdak en eventueel het eten. Samen met de Nanny spreekt u van tevoren af hoeveel dagen en hoeveel uur per dag de Nanny aan het werk is en wanneer ze haar vrije tijd kan besteden. Voordat u met de Nanny op reis gaat spreek je een kennismaking en proefdag af waarbij je elkaar beter kunt leren kennen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.