De perfecte match

Praktische informatie

Samen met ToverNanny vindt u de beste Nanny die past bij uw gezin. Na het intake gesprek gaan wij actief op zoek naar een Nanny. Als we geen geschikte match in ons portfolio hebben plaatsen wij een vacature op onze site maar ook op social media. Zodra wij een geschikte Nanny hebben gesproken stellen wij haar aan u voor. U ontvangt van ons een uitgebreid profiel en onze bevindingen van de Nanny. U kunt dan aangeven of u een persoonlijke kennismaking met de betreffende Nanny wenst. Na een succesvolle match stelt ToverNanny uw Nanny beschikbaar. Onze Nanny’s worden bij u als vaste Nanny te werk gesteld voor minimaal 6 maanden. Een Nanny die meegaat op vakantie of beschikbaar is in de schoolvakantie, is voor korte periode beschikbaar.

In samenspraak wordt er een uurrooster uitgewerkt op basis van minimaal 2 voltijdse werkdagen per week.

Wij stellen de door u uitgekozen Nanny ter beschikking. ToverNanny treedt hierbij op als werkgever en staat in voor alle  juridische- en fiscale verplichtingen ten aanzien van de Nanny. We zorgen dus voor het loon, de verzekeringen en sociale verplichtingen. Zo is alles perfect wettelijk geregeld, zodat u zich niet hoeft bezig te houden met alle administratie die erbij komt kijken.

Voor vennootschappen

U kunt de prestaties van uw Nanny laten facturen aan uw vennootschap. Hierdoor ontstaat een voordeel aller aard. De kosten voor de Nanny kunnen aftrekbaar zijn in de vennootschap. Vraag uw accountant of fiscalist om advies.

Wat doet een Nanny

Duidelijke afspraken

Jullie Nanny houdt rekening met uw opvoedingswensen. Jullie maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de regels die er gelden. Bespreek met ons en uw Nanny waar jullie belang aan hechten.

Verzorging met liefde

Ze richt zich op de verzorgende taken; denk hierbij aan het ochtendritueel, badderen, aankleden, pampers verschonen, flesvoeding geven, verse maaltijden bereiden. Ook bezoekjes aan de kapper, logopedie, huisarts enz. kunt u aan uw Nanny overlaten.

Echte duizendpoot

De Nanny is een duizendpoot! Is plotseling de tandpasta op of moeten de boeken terug naar de bieb? Geen nood uw Nanny regelt het. Is er nog geen verjaardagscadeautje gekocht of geknutseld voor het kinderfeestje? Uw Nanny regelt het allemaal!

Huiswerkbegeleiding

Vanaf jongs af aan krijgen kinderen huiswerk mee naar huis. Dit is na een drukke dag vaak een pffff momentje. Hierin begeleidt de Nanny uw kind in alle rust. Nadat ze eerst samen een 4 uurtje hebben gegeten met een ontspannen kopje thee gaan ze aan de slag.

Veilig onderweg

De Nanny is een persoonlijke taxi voor uw kind. Ze brengt en haalt uw kinderen van en naar school, sportvereniging, muziekschool, speelafspraakjes en kinderfeestjes met bijvoorbeeld een bakfiets of een auto.

Plannen en organiseren van uitstapjes

Er is niks zo leuk om lekker buiten te zijn en leuke dingen te beleven. Buiten spelen is gezond en nieuwe dingen beleven is interessant! Denk hierbij aan een uitstapje naar de supermarkt, bakker, markt, kinderboerderij, speeltuin, dierentuin, bos, strand enz.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.